Part 0 – What you will need – Dette trenger du

Norsk – English 

Yay! Min første crochet-along! (hva heter egentlig det på norsk?)
Om du ikke vet hva det er, så går det rett og slett ut på at man i fellesskap hekler etter en oppskrift sammen. Enten så kommer den i deler, eller så er man i et samfunn og deler opplevelser. Min er også en Mysterie crochet-along, som betyr at det man skal lage er en hemmelighet. Dere kommer til å få del for del av oppskriften, uten å vite hva dere lager. Og det, synes jeg er kjempegøy! 🙂

Yay! My first crochet-along! I am so excited!
If you don’t know, CAL stands for crochet along, and that means that instead of you just trying out a pattern by yourself, you and others, make the same pattern together. Also, since this is a Mystery CAL, the pattern does not come out in it’s entirety, but in parts. So you won’t really know what your’re making. But that’s half the fun, isn’t it? 🙂

Noe informasjon får dere likevel.
Det er en amigurumi/bamse.
Den er ganske liten, og vil være ganske rask å lage.
Det er ikke noe avansert hekling, jeg vil tro nivået er nokså lett.
Jeg lagde min med garn som passer nål 3 mm og brukte 2,25 mm heklenål. Du bør alltid bruke en størrelse mindre i nål når du lager amigurumi. Så hvis du vil bruke et annet garn så bør du bruke nål deretter.
Sikekrhetsøynene jeg brukte er ca. 8 mm.

What I will tell you is that it is an amigurumi. 
It’s a small amigurumi, that will be fairly quick to make. 
The skill level is easy. 
I made mine with a hook 2,25 mm, with yarn that’s fingering weight. I recommend using a hook between 2-2,5 mm if you’re using fingering weight. If you use a different yarn, adjust your hook accordingly. Always use a smaller hook than what’s recommended on the yarn for amigurumis.
The eyes I used is about 8 mm. 

This is the supplies you will need – dette er hva du trenger:

Publikasjon1h

Garnet jeg har brukt er bomullsgarn fra Søstrene Grene.
Det hvite er grunnfargen, og det brunaktige og rosa er til detaljer. Du kan selvsagt bytte ut med de farger du vil ha selv, men siden du ikke vet hva du lager, så kan jo det være litt vanskelig… Jeg tror likevel at du vil få et fint resultat uansett om du velger veldig annerledes farger. Jeg vil anbefale at grunnfargen er en basisfarge, slik som hvit, svart, brun, grå og at de andre fargene står i litt kontrast til den. Pass på at de harmonerer fint sammen. Brunt brukes mest av de to, mens rosa kun er for å gi litt ekstra detalj. Du kan også komme unna med å bare bruke 2 farger. 🙂

The yarn I’ve used is from Søstrene Grene.
The white is the base color, while the brownish and pink are for details. You can of course use different colors from mine, but since you don’t know what you’re making, it can be a bit hard. But, I do think you’ll get a nice result either way. I do recommend that the base color is a neutral color, like white, black, brown, grey and that the other colors stands in contrast to this. Make sure that the colors go well together. I used brown most of the 2 contrast colors, and pink for a smaller detail. You can also just use 2 colors. 🙂

Så, mysterieheklinga vil foregå slik:
Jeg vil poste del for del av oppskriften her på bloggen kl. 18.00 hver av dagene. Jeg vil ha et fremsidebilde på bloggposten som kun sier «Part x», så du ikke får noen spoilere om du ligger litt etter. På siden som heter Mystery Cal vil det også være oversikt over alle innlegga så du lett finner frem til det du er kommet til.
Du kan kommentere her på bloggen eller på Instagram om du lurer på noe, og du må gjerne dele bilder underveis på Instagram med taggen #kkmysterycal og #katrineklarer, slik at jeg finner posten 🙂 Om du har låst profil på Instagram må du gjerne sende meg bilde på DM også om du vil, spesielt når du er helt ferdig da. 🙂

So the Mystery Cal will be going like this:
I will post part for part here om my blog at 18.00 (UTC + 1:00) on each day. I will have the picture of the blogpost to be a «Part x» image, so that you won’t get any  spoilers by going into my blog, in case you are a day behind. I wil also have an overview over all parts at the page Mystery Cal, so that you can easily find the part you need.
You can comment on the posts or on Instagram if you have any questions.
And if you want to share any progress pictures on Instagram tag them with #kkmysterycal and #katrineklarer so that I can see them 🙂 If you have a private profile you can also send me pictures on DM, especially of the finished product. I would love to see 🙂 

1507021115417

Her er en oversikt over når de forskjellige delene kommer ut – here is an overview over when the different parts come out. 

 

Thank you so much for joining! That means a lot to me. I am really excited, and I hope you will like the pattern and my first crochet-along! 

Tusen takk for at du blir med! Det betyr veldig mye for meg. Jeg gleder meg skikkelig til dette, og jeg håper du vil like oppskriften og min første mysteriehekling!


 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s