pinterest

Hi guys! 

Did you know I have a Pinterest? There I pin my own patterns, but also patterns I have tried or want to try. I pin things for inspiration, and tutorials. Follow me if you want to see what I am up to, and get some tips!

Follow me here.

Hei alle sammen!

Visste du at jeg har Pinterest? Der pinner jeg mine egne og andres oppskrifter. De jeg vil prøve, eller har prøvd. Der finner jeg mye inspirasjon og tutorials på ting jeg vil lære meg. Så hvis du vil se hva jeg finner kan du følge meg der!

Følg meg her.

Jeg har også et brett hvor jeg pinner hekleoppskrifter på norsk, dansk og svensk. Så hvis du er en designer kan du gjerne sende meg en epost, så kan du være med på brettet og pinne dine egne og andres design der. 🙂

Skandinaviske hekleoppskrifter. 

Send til katrineklarer@outlook.com 🙂

 

Reklamer
Posted by:Katrine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s