Katrine klarer

Hei alle sammen!

Jeg har lenge tenkt på om jeg skulle begynne å blogge igjen, og nå prøver jeg å ta steget. Først tenkte jeg å gjenopplive den gamle bloggen min, men jeg tror jeg heller vil starte en ny. Forrige gang skrev jeg egentlig om alt og ingenting, men denne gangen skal jeg prøve å ha litt mer konsist tema.

Katrine klarer blir navnet fordi jeg tenker å koble denne sammen med instagram-kontoen min med samme navn. Det er en konto hvor jeg viser alt jeg lager, og da menes hekling, strikking, sying, tegning osv. Denne startet jeg for ett år siden ca? og kalte den katrineklarer fordi jeg ville nettopp vise verden, og mest av alt meg selv, at jeg klarer. Den ble opprettet i en tid hvor jeg hadde ganske dårlig selvtillit, og selv om den forsåvidt er bedre nå, så trives jeg veldig godt med å vise hva jeg driver meg. Jeg har alltid vært en person som liker å skape, og det vil jeg nok alltid være.

Skriving er jo også en stor del av meg, og mitt liv, og jeg er fortsatt litt usikker om jeg skal blande det inn her eller ikke. Da om jeg vil vise hva jeg skriver, eller skrive bokanmeldelser, eller noe lignende.

La oss håpe at dette er noe jeg klarer å holde tritt, og takk for at du er innom og leser!

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s