Easter Bunny Pattern – Påskehare-oppskrift

20180312_093722 pixlr

Norsk under. 

My new pattern is now up for sale at Etsy and Ravelry!
Crochet pattern to make your own little Easter Bunny. Pattern is easy to follow, has pictures of each piece, and how to do different things. The pattern is suitable for beginners. The pattern has been tested and proofread.
The pattern can also be used to make a non Easter bunny by chaning the colors.
Stitches used in the pattern is: magic ring, sc, increase, decrease – US terms.

Copyright:
This is a pattern made by me, Katrine Hansen Tveito. You can not sell this pattern, or translate it wothout my permission, or give it out for free to the public. You may sell finished products made by this pattern. If you do this I would like to be credited as the maker of the pattern either by my name, or my accounts on either Etsy, Ravelry or Instagram.


Da er min nye oppskrift på en søt påskehare/hare ute til salgs på Etsy, Ravelry og Strikkoteket! (Strikkoteket er kun norsk, Etsy og Ravelry er både norsk og engelsk)

Hekleoppskrift:
Oppskrift til å lage din egen lille påskehare, eller en hare generelt. Da er det bare å bytte farger. Oppskriften er lett å følge, og har blitt testet og sjekket for feil. Det er mange bilder av hvordan de forskjellige delene skal se ut, og hvordan du skal gjøre det.
Masker som blir brukt: fm, øking, felling, magisk ring.

Opphavsrett:
Dette er en oppskrift laget av meg, Katrine Hansen Tveito. Du kan ikke selge oppskriften videre, ei heller i oversatt versjon eller gi den ut gratis til offentligheten. Du kan selge ferdige produkter laget med denne oppskriften. Hvis du selger produktene på nett vil jeg gjerne bli kreditert, enten via navn, Etsy, Strikkoteket, Ravelry eller Instagram-profilen min.

20180312_093722

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s