Lilly the Cat – #KKBirthdayCAL

20180108_111603

 

KKBirthdayCAL forløp i januar og er nå avsluttet. Oppskriften vil bli liggende her som den er til gratis bruk, men opphavsrett gjelder: Du kan ikke dele eller oversette oppskriften min uten samtykke fra meg. Du kan selge ferdige ting laget av denne oppskriften i et begrenset opplag så lenge du krediterer meg når du selger det, enten med navn eller link til bloggen min. Hvis du selger via Instagram må du tagge meg med @katrineklarer.

Oppskriften er i deler i dens originalform fra CAL’en her.

Oppskriften kan også kjøpes som en lettlest og enhetlig PDF enten på Etsy, eller Strikkoteket.  ca. 10 kr.

The KKBirthdayCAL went on in january and is now finished. The pattern wil stay as it is here for free. However copyright still counts: You may not share or translate my pattern without my consent. You may sell finished items made from this pattern in a limited number as long as you credit me as the designer of the pattern, either by name or link to this blog. If you sell it on Instagram you have to tag me with @katrineklarer. 

The pattern is in parts as in the original CAL here.

The pattern can also be bought in an easier to read, single PDF here.  

20180111_194320

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s