$Paid pattern-kjøpe-oppskrift$ – Ellie & Noah

Norsk – english

Hei alle sammen! Da er min aller første kjøpeoppskrift ute på Etsy! 

For 25,31 kr får du oppskriften på kaninene Ellie og Noah, og 3 tilbehør til de. Du får oppskriften både på norsk og engelsk (to forskjellige pdf). Det ligger også ute et blogginnlegg med flere tilbehør å lage til kaninen, gratis her på bloggen.

Hvis du vil kjøpe oppskriften min, så vil jeg bare si at du er fantastisk, og tusen, tusen takk. Jeg liker veldig godt å legge ut oppskrifter gratis her på bloggen, men jeg tenkte jeg ville prøve meg å en kjøpeoppskrift også. Dette er en oppskrift jeg har lagt en del arbeid inn i, og er veldig fornøyd med resultatet. Det er også en ganske grei pris på oppskriften. Jeg gjør ikke dette for å skulle tjene masse penger, ikke sant, men heller for å kanskje få litt igjen for arbeidet. Jeg forventer ikke mye salg, om noe, men jeg er en student som har blitt veldig glad i å lage hekleoppskrifter. Men, for å lage oppskrifter må jeg kjøpe inn materialer, så det hadde jo vært fint å få litt tilbake.

IMG_6053 (2)

Hey you guys! Finally my first paid pattern is up on Etsy!

For about 2.88$ you get the pattern to make both the Ellie and Noah bunnies, and 3 accessories to them. You will get the pattern in both english and norwegian (2 seperate pdfs). I also have a post here on the blog with some more free patterns for accessories too. 

If you do buy my pattern I am so grateful, and you are amazing. I love to put out free patterns on my blog, but this time I wanted to try and sell it. This is because I feel like I’ve put a lot of work into this pattern, and I am happy with the result. I am also a student that loves to create patterns, but it does cost a little to do this, so I figured it would be nice to get something back too. I do not expect many sales, if even any at all, but I am very happy if someone does want to. 

last ned

3 kommentarer om “$Paid pattern-kjøpe-oppskrift$ – Ellie & Noah

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s