Frida & Fredrik the Hippos

Norsk under.

Frida & Fredrik the Hippos pattern is up for sale at Etsy or Ravelry. The pattern includes instruction on how to make both Frida with a blue ruffled top and Fredrik with a green shorts. Their body is made in the same manner, it’s just the clothing that differs. Both have full instructions and lots of pictures to help you along the way. 🙂

20180718_083713_editedypixlr.jpg

Oppskriften for Frida & Fredrik Flodhest er til salgs på Etsy og Ravelry. Oppskriften inneholder instruksjoner på hvordan du kan lage Frida med en blå topp med rysjer og Fredrik med sin grønne shorts. Begge har samme kropp, men forskjellige klær. Oppskriften inneholder instruksjoner på begge hver for seg og mange bilder som hjelper deg på veien. 🙂

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s